福島孝典教授(東工大)のグループとの共同研究の成果がJACSに掲載されました。

"Unveiling a new aspect of simple aryboronic esters: Long-lived room-temperature phosphorescence from the heavy atom-free molecules"
Y. Shoji, Y. Ikabata, Q. Wang, D. Nemoto, A. Sakamoto, N. Tanaka, J. Seino, H. Nakai, and T. Fukushima, J. Am. Chem. Soc., 139, 2728 (2017).

Posted in 論文情報.